Wat zeggen onze klanten:

Submit your review1234
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by Angélique Siebelink on
Personal training
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Na 3 jaar niet gesport te hebben en in die tijd zo’n 20 kg aangekomen te zijn, was het tijd voor actie. Na het intake gesprek was het al duidelijk, Shane gaat niet voor half werk. Hij zet je aan het denken, stelt doelen en voor mij, met mijn fibromyalgie (spierreuma) en afgescheurde kruisbanden het belangrijkste, Shane houdt tijdens de trainingen rekening met eventuele lichamelijke beperkingen.7 weken geleden heel bewust gekozen voor de personal training van 2x per week met daarnaast nog minimaal 1 tot 2x per week zelf een thuistraining.Zelfs tijdens de vakantie was hij betrokken en houdt hij vinger aan de pols. Vraagt hoe het gaat en of je je doelen nog duidelijk in beeld hebt. Dat houd je scherp en gefocust.Het is iedere week weer afzien, maar de resultaten zijn uitstekend.Wat mij betreft is sporten bij Inshane een absolute aanrader!

by Nico van Impelen on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Ik train nu een jaar of 2 bij Shane. Wat ik erg prettig vind is de sfeer onderling. Iedereen is er natuurlijk om zijn best te doen maar ook om het samen leuk te hebben. Dat zorgt ervoor dat, wat je niveau ook is, we na afloop allemaal stuk zitten maar toch gelukkig weer naar buiten lopen.Daarnaast vind ik het niveau van les geven erg hoog. Shane heeft goed het oog in waar de verbetering ligt maar ook wat de stapjes zijn om daar te komen. Erg prettig omdat het dan overzichtelijk blijft.

by Leonie Brugman on
Personal training bij Shane
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Twee maanden terug ben ik begonnen bij Shane. Ik train in totaal drie keer per week, waarvan 1 keer samen met Shane. Voor de andere twee trainingen heb ik een persoonlijk schema gekregen. Deze trainingen zijn afgestemd op mijn eigen doelen. Ik merkte echt al heel snel dat ik vooruit ging qua conditie en kracht. Dit kwam vooral omdat ik op een andere manier ging trainen dan ik was gewend. Dit betekende wel dat ik elke training weer helemaal gesloopt was (en ben). Ik had daarom ook echt niet altijd zin om te gaan. Ik ging toch elke keer maar weer, omdat je uiteindelijk zo'n voldaan gevoel hebt na een training. Shane pusht je tijdens de training gigantisch waardoor je toch elke keer weer iets verder komt dan je dacht. Dit heeft voor mij echt goed geholpen. Ik heb nu nog een maand te gaan, maar kan het iedereen zeker aanraden!

by Linda & Egbert on
Personal training bij InShane
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Trainen bij Shane is een feestje! Sinds 3 maanden, trainen wij (Egbert en Linda), partners in crime, in de personal training. Shane maakt duidelijke schema’s, afgestemd op je eigen persoon, om je eigen doel-en te bereiken. Door zijn powertrainingen en de nodige discipline zijn we fitter dan toen we 18 waren!! Daarom gaan we gewoon nog 3 maanden verlengen.

by Bas van Rooijen on
Trainen bij InShane is top!
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Voordat InShane werd opgericht trainde ik al met en onder begeleiding van Shane Kloosterman, oprichter van InShane. Ik heb al die jaren met heel veel plezier bij Shane getraind en sinds hij InShane is gestart is dat plezier alleen maar toegenomen. De trainingen zijn altijd leuk en goed voorbereid, de ondersteuning bij oefeningen is altijd goed en op tijd (ik heb nog nooit een blessure getraind) en de groep is erg motiverend!Toen hij mij vertelde dat hij ook personal trainingen aanbood heb ik mij meteen aangemeld voor een traject van 3 maanden. Top beslissing. In 3 maanden heb ik al mijn records gebroken (zowel qua kracht en uithoudingsvermogen), ben ik ruim eenderde van mijn vet kwijtgeraakt en heb ik 2kg spier opgebouwd. De trainingen zijn zwaar, Shane pusht ja tot de grens en soms net erover. Dat heeft voor mij goed gewerkt! Ik kan het iedereen aanraden.