CrossTraining

CrossTraining

Groepen tot 12 man
R

Resultaat gericht

Recht op je doel af

Maak Kennis

Proefles en intake altijd gratis

06-42159779

Ik sta je graag te woord

Met CrossTraining blijvend resultaat

Bij InShane PT, Personal Trainer Woerden, ben je van harte welkom in onze box. Wij werken hier met de CrossFit methodiek, een populaire en wereldwijd gebruikte fitnessmethode die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert. Gedurende de training doe je functionele bewegingen op een gevarieerde manier en in een hoog tempo. Ten opzichte van gewone fitness krijg je bij CrossTraining wél persoonlijke begeleiding. Functionele bewegingen zoals klimmen, springen, slepen en tillen staan centraal. CrossTraining wordt gegeven in groepsverband met maximaal 12 personen.

w

In onze box in Woerden ben je van harte welkom om eens CrossTraining uit te proberen!

 
crossfit training Woerden

Is CrossTraining iets voor jou?

Voel je je aangetrokken tot CrossTraining en vraag je je af of het iets voor jou is? Als je van fanatiek sporten en afwisseling houdt en je wilt graag resultaten boeken, dan zit je zeker in de juiste richting. Als beginneling hoef je echt niet direct super fit en sterk te zijn, alle bewegingen zijn af te stemmen op verschillende niveaus. Daarom begin je ook niet meteen met loeizware gewichten, maar krijg je de gelegenheid om alles in eigen tempo op te bouwen. Langzaamaan kun je dan je grenzen gaan verleggen. Kortom, je hoeft dus geen topsporter te zijn om aan CrossTraining te beginnen!

Wil jij starten met CrossTraining in Woerden?

Dan ben je bij InShane PT van harte welkom! Wij kunnen ook bij jou langskomen in de regio, waaronder Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Mijdrecht, Utrecht of Nieuwegein. Neem snel contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.